Farma rodiny Němcovy

Farma rodiny Němcovy Chicken wings

ca. 0.54 kg

3 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Fresh from the farm

ca.

 CZK 79.00 CZK 145.90 /kg

Delivery within 60 minutes

200+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Kuřecí křídla s letky z Farmy rodiny Němcovy, kde při chovu kuřat dbají na možnost volného pohybu po stáji a složení jejich jídelníčku.

Používaná krmiva obsahují rozmanité přírodní složky, a proto je jejich kuřecí maso vyhledávané pro jeho chuť a kvalitu.

Použití

Kuřecí křídýlka přijdou vhod při posezení s přáteli nebo při sledování sportovních přenosů.

Vyzkoušejte následující recept na pikantní kuřecí křídla s medem. Kuřecí křídla naložíme v marinádě, kterou připravíme smícháním lžičky oleje, několika lžiček sojové a worchesterové omáčky, pár lžic medu, dvou prolisovaných stroužků česneku, špetkou pepře, sladké papriky a chilli koření. Na závěr posolíme, křídla dáme do marinády a necháme v chladu přes noc odležet. Křídla pečeme pokryté alobalem necelou hodinu na 150 °C. Poté sundáme alobal a pečeme další čtvrt hodinu, aby kůrka byla křupavá. Podáváme s hranolky nebo brambory.

O výrobci

Farma rodiny Němcovy vychází z nejstarší tradice českého venkova. Klade důraz na kvalitu a nejmodernější technologie, které se zde spojují se staletými zkušenostmi a dovednostmi selského stavu. Farma byla založena v roce 1990, v současné době hospodaří na téměř sto šedesáti hektarech zemědělské půdy a má sto padesát kusů nejlepšího hovězího dobytka a kuřata chovaná s možností volného pohybu.


Skladování

Uchovávejte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

Farma rodiny Němcovy
Netín 78
594 44, Radostín nad Oslavou
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 3 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 2 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Kuřecí křídla chlazená