Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

TRMS

TRMS BIO Pork collar steak from breed přeštík

ca. 350 g

3 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Tento produkt má průměrnou trvanlivost 3 dny od doručení nákupu, garantovaná minimální trvanlivost jsou 3 dny. Pokud nebudete spokojeni, vrátíme vám zaplacenou cenu zboží v kreditech.
BIOPremium qualitySave me for CZK 144.88

ca.

Price adjusted based on the final weight

More info

 CZK 241.47 CZK 689.90 /kg

Delivery within 60 minutes

1 000+ customers have in favorites

Country: according to the current offer
please contact customer support for the exact information
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Krkovice z přeštického prasete chovaného pastevně v BIO režimu na Biofarmě Sasov. Balení obsahuje 1–2 steaky dle velikosti.

Bio vepřové z přeštíků pochází z Biofarmy Sasov. Josef Sklenář spolupracuje s The Real Meat Society už více jak deset let. Přeštíci ze Sasova mají úplně neuvěřitelný život. Venku, na loukách či pak na farmě u přístřešku v zimě. Maso je velice chutné a má úžasné tukové pokrytí, které slouží jako izolace. Prasečí tuk má plno živin a je také posuzován jako superfood, jelikož obsahuje vysoké množství kyseliny olejové.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Suché zrání:1 týden

Maso pochází pouze z farem v bio režimu, kde zvířata jsou na pastvách a mají volnost
The Real Meat Society pracuje s malými farmáři, dbá o zachování udržitelnosti a rozvoje venkova. Již více jak 10 let podporuje ekologické farmy v ČR a propaguje spotřebu českého masa. Je prvním a jediným BIO řeznictvím v ČR.

Použití

Maso je ideální na přípravu minutek, ale i k zapékání. Osmahněte ho z každé strany a nechte odpočinout. Zůstane tak krásně šťavnaté. Dochutťe jen solí a pepřem. Užijete si tak vynikající chuť masa. 

O výrobci

The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.

Prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.

Skladování

Maso skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

The Real Meat Society s.r.o.
Na Florenci 1332/23, Nové Město
110 00 Praha 1
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 3 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Krkovice steak z přeštíka bio