5 PORCÍDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 300 g směsi sušeného ovoce a ořechů dle chuti
- 250 g ovesných vloček
- 100 g másla
- 100 ml jahodového džusu
- 2 lžíce medu
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- pečicí papír
SNOUBENÍ POKRMU S ČAJEM
- Tento pokrm si nejlépe vychutnáte společně s kvalitním čajem.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Troubu rozehřejeme na 175 °C.
- 2Sušené ovoce a ořechy nahrubo nakrájíme a smícháme s vločkami.
- 3V rendlíku zahřejeme džus, přidáme med a máslo a necháme je rozpustit. Ještě teplou tekutinou přelijeme směs vloček a ořechů a důkladně promícháme. Směs rozprostřeme do výšky 1 cm na plech vyložený pečicím papírem.
- 4Zapečeme v rozehřáté troubě 15 minut dozlatova.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef