Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

česnekem a rozmarýnem

  • 4 plátky vepřové krkovice po 250 g
  • 400 g brambor, varný typ B
  • 12 neoloupaných stroužků česneku
  • 6 snítek rozmarýnu
  • 2 lžíce změklého sádla
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Vepřové maso si nejlépe vychutnáte s plnějším bílým vínem.

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu rozehřejeme na 200 °C.
  • 2Brambory omyjeme a nakrájíme na plátky silné 0,5 cm. Rozložíme je na plech vymazaný sádlem a rovnoměrně osolíme a opepříme. Navrch položíme 4 snítky rozmarýnu.
  • 3Plátky masa z obou stran osolíme, opepříme a potřeme sádlem. Maso položíme na brambory, na ně rozložíme stroužky česneku a nakrájený zbytek rozmarýnu.
  • 4Zalijeme vodou a pečeme cca 1 hodinu v rozehřáté troubě.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

česnekem a rozmarýnem

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

MOHLO BY SE HODIT