4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 400 g Lučiny
- 150 g sušených rajčat naložených v oleji
- sůl
SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM
- Chuťové pohárky na začátku jídla nejlépe naladíte svěžím šumivým vínem.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Sušená rajčata nakrájíme nahrubo a smícháme v misce s Lučinou. Směs promixujeme tyčovým mixérem a dle potřeby dochutíme solí.
Tip
K přípravě budete potřebovat tyčový mixér.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef