Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 PORCEDo hodinkyNovinka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g srnčího masa
  • 100 g másla + na zalití
  • 2 červené cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 200 g sýru Philadelphia
  • 2 lžíce konzervovaných brusinek
  • 1 mladý pórek (pouze bílá a světle zelená část)
  • 2 lžičky zvěřinového koření
  • Sůl
  • Čerstvě mletý černý pepř

SUROVINY K PODÁVÁNÍ

  • Bageta

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Alobal

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Předehřejeme troubu na 180 °C.
  • 2Srnčí maso očistíme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozpustíme polovinu másla a maso na něm zprudka opečeme ze všech stran.
  • 3Přendáme ho do pekáčku, osolíme, opepříme, přidáme zvěřinové koření a zakryjeme alobalem.
  • 4Pečeme asi 25–30 minut, dokud není maso měkké.
  • 5Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek nasekáme a pórek nakrájíme na tenká kolečka.
  • 6Na zbylém másle pomalu orestujeme cibuli a česnek, poté přidáme pórek a restujeme, dokud nezměkne.
  • 7Upečené maso necháme trochu zchladnout a vložíme do mixéru.
  • 8Přidáme orestovanou směs cibule, česneku, pórku, a nakonec přidáme sýr Philadelphia. Vše rozmixujeme dohladka. Pokud je směs příliš hustá, můžeme zředit mlékem. Paštiku dochutíme solí a pepřem.
  • 9Přendáme ji do sklenice, uhladíme povrch, zalijeme trochou rozpuštěného másla a necháme alespoň 2 hodiny v lednici, aby se chutě spojily.
  • 10Podáváme na čerstvě rozpečené bagetě s brusinkami. Takto nám vydrží v lednici týden.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY

SUROVINY K PODÁVÁNÍ

JEŠTĚ POTŘEBUJETE