2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- Dva filety lososa
- 4 lžíce sójové omáčky
- 4 lžíce praženého sezamového oleje
- 2 lžíce limetkové šťávy
- 1 lžíce nasekané jarní cibulky
- 1 čajová lžička nasekaného zázvoru
- 2 stroužky najemno nasekaného česneku
- 1/2 chilli
- Jasmínová rýže
- Sezam na zdobení
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1V misce smíchejte sójovou omáčku, sezamový olej, limetkovou šťávu, nasekanou jarní cibulku, zázvor, česnek a chilli.
- 2Promíchejte a filety lososa marinujte omáčkou, kterou jste si připravili. Nechte 30 minut odležet.
- 3Předehřejte si troubu na 180 °C, dejte lososa do trouby na 15 - 18 minut.
- 4Uvařte jasmínovou rýži dle návodu a servírujte s upečeným lososem a na závěr posypte sezamem.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.