Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

Ingredience

  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 2 lžíce olivového oleje
  • šťáva z 1 citronu
  • 200 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 1 střední žlutá cibule
  • 1 větší červená paprika
  • 1 střední okurka hadovka
  • 1 větší rajče
  • 50 g balkánského sýra

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Připravte si větší mísu, dejte do ní dijonskou hořčici, olivový olej, citronovou šťávu, tuňáka ve vlastní šťávě i s nálevem, sůl a pepř a promíchejte.
  • 2Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. Papriku zbavte jádřince a společně s okurkou a rajčetem ji nakrájejte na malé kostičky. Všechnu nakrájenou zeleninu přidejte do mísy k tuňákové směsi a vše znovu promíchejte.
  • 3Vzniklý salát rozdělte do 4 talířů, navrch každé porce najemno nadrobte balkánský sýr a podávejte.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

Ingredience