4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 4 párky
- 4 hot dog žemle
- 200 g nasekaného čedarového sýra
- 1 malá cibule, nasekaná
- Kečup podle chuti
- Hořčice podle chuti
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Předehřejte gril na střední teplotu.
- 2Pečte párky na grilu, dokud nejsou hotové, obvykle asi 7 minut, při častém otáčení.
- 3Mezitím si opečte žemle na grilu, dokud nejsou lehce zezlátlé.
- 4Servírujte okamžitě, dokud je sýr ještě teplý a roztavený.
- 5Umístěte hotové párky do žemlí. Posypte je nasekaným čedarovým sýrem a nasekanou cibulí. Přidejte kečup a hořčici podle chuti.