• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KUŘECÍ KŘÍDLA

  • 1 kg kuřecích křídel
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce medu
  • 2 stroužky česneku (prolisované)
  • 1 lžičku mleté papriky
  • 1 lžičku mletého koriandru
  • 1/2 lžičky chilli prášku (volitelné)
  • Pepř
  • Sůl

SUROVINY NA JOGURTOVÝ DIP

  • 200 g bílého jogurtu
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 malý stroužek česneku
  • 1/2 lžičky mletého kmínu
  • 1/2 lžičky mleté papriky
  • 1 lžičku sekané petrželky
  • Pepř
  • Sůl

NÁPOJ VHODNÝ K TOMUTO POKRMU

  • Coca-Cola

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA KUŘECÍ KŘÍDLA

  • 1V misce smíchejte olivový olej, sójovou omáčku, med, česnek, mletou papriku, koriandr a chilli prášek.
  • 2Omyjte kuřecí křídla a osušte je papírovými utěrkami. Poté je ochuťte solí a pepřem.
  • 3Přidejte křídla do marinády a dobře promíchejte, aby byla křídla plně pokryta. Nechte křídla v marinádě odpočívat minimálně 1 hodinu, ideálně ale přes noc.
  • 4Předehřejte gril na střední teplotu. Pokud používáte gril na dřevěné uhlí, měli byste dosáhnout teploty kolem 175-200 °C.
  • 5Grilujte křídla asi 20-30 minut, nebo dokud nejsou zcela propečená a křupavá. Během grilování křídla pravidelně potírejte zbytkem marinády, aby zůstala šťavnatá.
  • 6Po grilování nechte křídla několik minut odpočívat před podáváním.

POSTUP NA JOGURTOVÝ DIP

  • 1V míse smíchejte bílý jogurt a majonézu.
  • 2Přidejte citronovou šťávu, utřený česnek, sůl, pepř, mletý kmín a mletou papriku.
  • 3Dobře promíchejte a poté přidejte sekanou petrželku.
  • 4Nechte dip odpočívat v lednici alespoň 30 minut před podáváním.
Rohlík vaří

SUROVINY NA KUŘECÍ KŘÍDLA

SUROVINY NA JOGURTOVÝ DIP

NÁPOJ VHODNÝ K TOMUTO POKRMU