3 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 200 g vepřové panenky
- 120 g žluté cibule
- 200 g červené papriky
- 150 g bílé papriky
- 3 stroužky česneku
- 3 lžíce slunečnicového oleje
- 150 g loupaných krájených rajčat z plechovky
- 2 lžíce rajčatového protlaku
- 2 lžíce kečupu
- 1 lžíce mleté sladké papriky
- 100 ml vody
- Sůl
- Pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Vepřovou panenku očistěte a nakrájejte na nudličky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Červenou i bílou papriku očistěte od semínek a nakrájejte na nudličky. Česnek oloupejte a nastrouhejte najemno.
- 2Připravte si pánev a na středním plameni v ní rozehřejte 3 lžíce slunečnicového oleje. Následně do pánve vložte nakrájenou vepřovou panenku a opékejte ji 5–6 minut na středním plameni.
- 3Do pánve přidejte nakrájenou cibuli a papriku a vše opékejte další 3–4 minuty na středním plameni.
- 4Do pánve přidejte krájená rajčata z plechovky, nastrouhaný česnek, rajčatový protlak, kečup, mletou papriku, sůl, pepř a 100 ml vody, pánev přiklopte pokličkou a celou směs nechte vařit 12–13 minut na středním plameni, dokud nezměkne vepřové maso.
- 5Jakmile bude vepřové maso měkké, vypněte ohřev, hotový guláš rozdělte do 3 talířů a podávejte.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.