• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 350 g těstovin (ideálně cavatelli)
  • 100 g bílých suchých fazolí
  • 16 čerstvých mušlí slávek jedlých
  • 8 cherry rajčátka
  • Snítka petrželky
  • 2 stroužky česneku
  • 1 bobkový list
  • Olivový olej extra vergine
  • Pepř
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Fazole namočíme do vody s půldenním předstihem a necháme je nabobtnat. Pak je 45 minut povaříme s bobkových listem a následně v pánvi zarestujeme na olivovém oleji s čerstvou petrželkou a česnekem.
  • 2Těstoviny uvaříme v mírně osolené vodě al dente, respektive vyndáme je trochu dříve, budou se ještě dodělávat v pánvi se základem.
  • 3Nožem otevřeme mušle a maso vykrojíme do misky i se zbytkem mořské vody. Obsah z misky přelijeme do rozpálené pánve s olivovým olejem, rozmačkaného stroužek česneku a přidáme najemno nasekanou petrželku.
  • 4Restujeme, přidáme pokrájená rajčátka na čtvrtky a zcezené fazole. Vše společně provaříme 2 až 3 minuty, opepříme a dochutíme olivovým olejem. Servírujeme v hlubokých talířích.
Manu a Matěj
Profláklé duo zpěvák Matěj Ruppert a kuchař Emanuel Ridi přinášejí na váš stůl tu pravou Itálii. Vyzkoušejte autentické recepty z televizní obrazovky i ve své kuchyni.

SUROVINY