• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 350 g těstovin (ideálně cavatelli)
  • 12 celých rajčátek
  • 200 g konzervovaných rajčat
  • 200 - 250 g burraty
  • 2 stroužky česneku
  • Snítka čerstvé bazalky
  • Olivový olej extra vergine
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Těstoviny začneme vařit klasicky v osolené vodě, časově podle štítku na obale. Mějme však na paměti, že poslední 2 až 3 minuty by se měly dodělávat přímo v pánvi s omáčkou.
  • 2Na velké pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme celé, lehce rozmáčknuté stroužky česneku i se slupkou a na čtvrtky rozkrojená rajčátka.
  • 3Po chvíli restování vyjmeme česnek a přidáme konzervovaná rajčata, asi 6 bazalkových listů lehce natrhaných a dusíme asi 3 minuty.
  • 4Slijeme těstoviny a nasypeme do omáčky v pánvi.
  • 5Posledním krokem před servírováním je přidání vnitřku burraty, jejíž smetanový obsah celý pokrm zjemní a ozvláštní. Promícháme, prohřejeme a servírujeme. Navrch ozdobíme nakrájenou vnější částí burraty a zakápneme olivovým olejem.
Manu a Matěj
Profláklé duo zpěvák Matěj Ruppert a kuchař Emanuel Ridi přinášejí na váš stůl tu pravou Itálii. Vyzkoušejte autentické recepty z televizní obrazovky i ve své kuchyni.

SUROVINY