• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

6 PORCÍDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g kuřecích prsou
  • 1 vejce velikosti M
  • 3 lžíce polotučného mléka (nebo libovolného rostlinného)
  • 60 g parmazánu (nastrouhaného najemno)
  • 50 g bílé pšeničné mouky hladké
  • 70 g strouhanky
  • 200 ml řepkového oleje
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • Sůl
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve připravte kuřecí maso: Podélně jej rozkrojte, aby bylo tenčí, a osolte jej.
  • 2Nyní si připravte 3 hlubší misky: Do první dejte mouku, 1⁄2 lžičky soli, pepř a papriku. Ve druhé vyšlehejte vejce s mlékem a špetkou soli a ve třetí smíchejte strouhanku s parmazánem.
  • 3Do hlubší pánve (⌀ 20–22 cm) nalijte cca 0,5 cm oleje a rozehřejte jej. Kuřecí maso nejprve obalte v mouce, poté ve vejci a nakonec ve strouhance s parmazánem. Takto připravené řízky smažte na mírném až středním plameni 2–4 minuty z každé strany (záleží na tloušťce masa).
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY