2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 15 slávek
- 200 g špaget z tvrdé pšenice
- 6 cherry rajčátek
- 1 stroužek česneku
- Kůra z 1 bio citronu
- Extra panenský olivový olej
- Sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1V hluboké pánvi na olivovém oleji s celým stroužkem česneku začneme restovat celé omyté a očištěné slávky.
- 2Přidáme na čtvrtky pokrájená rajčátka. Mezitím uvaříme špagety v osolené vodě al dente, resp. asi 1 minutu před dovařením přidáme špagety do pánve se slávkami.
- 3Podlijeme trochou vody z varu a necháme ještě asi minutu provařit společně, aby se chutě propojily. Na závěr vše posypeme zlehka strouhanou kůrou z bio citronu.
Manu a Matěj
Profláklé duo zpěvák Matěj Ruppert a kuchař Emanuel Ridi přinášejí na váš stůl tu pravou Itálii. Vyzkoušejte autentické recepty z televizní obrazovky i ve své kuchyni.