2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 500 g mořských ryb
- 2 - 4 velké krevety
- 10 slávek
- 6 cherry rajčátek
- 1 stroužek česneku
- 1 lžička nasekané bazalky
- 1 lžička nasekané petrželky
- 3 lžíce rajčatového pyré
- Extra panenský olivový olej
- Sůl
- Pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Rybu omyjeme, zbavíme šupin, vykucháme, vyfiletujeme a pokrájíme na menší porce. Na pánvi rozehřejeme olivový olej s celým stroužkem česneku, přidáme nasekanou petržel a bazalku a kousky ryby i s kostmi a hlavou, a krevety.
- 2Podlijeme vodou asi do poloviny masa, necháme pár minut dusit. Vyndáme česnek, dodáme na čtvrtky pokrájená rajčátka a rajčatovou pastu, slávky, podlijeme tak, aby byly suroviny téměř celé ve vodě, a dusíme ještě asi 5 minut.
- 3Podáváme jako polévku, v hlubokých talířích s opraženými toasty z bílého chleba.
Manu a Matěj
Profláklé duo zpěvák Matěj Ruppert a kuchař Emanuel Ridi přinášejí na váš stůl tu pravou Itálii. Vyzkoušejte autentické recepty z televizní obrazovky i ve své kuchyni.