2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 120 g fazolek, nakrájené na 5 cm kusy
- 1 červená paprika, nakrájená na plátky
- 2 stroužky česneku, nakrájené na kostičky
- 2 cm zázvor, strouhaný
- 100 g fazolových klíčků (mungo)
- 200 g sezamových semínek
- 1 lžíce rostlinného oleje
SUROVINY NA OMÁČKU
- 2 lžíce Lee Kum Kee omáčky Teriyaki
- 1 lžička sezamového oleje
- 1 lžíce vody
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Sezamová semínka opražte nasucho na rozpáleném woku. Zastavte, jakmile budou lehce opečené. Odložte stranou.
- 2V horkém oleji osmahněte česnek a zázvor. Přidejte fazolky a smažte, dokud nebudou téměř hotové. Pak přidejte klíčky a červenou papriku a restujte další 2 minuty.
- 3 Posypte opečenými sezamovými semínky.
- 4Přidejte omáčkovou směs a vařte, dokud nezhoustne. Podávejte.
Tip
1. Doporučujeme servírovat na vrstvě jasmínové rýže vařené v páře, nebo s vaječnými nudlemi lehce obalenými v přípravku.
2. Během smažení fazolek můžete přidat dvě lžíce vody, aby byly křehčí.