Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 120 g fazolek, nakrájené na 5 cm kusy
  • 1 červená paprika, nakrájená na plátky
  • 2 stroužky česneku, nakrájené na kostičky
  • 2 cm zázvor, strouhaný
  • 100 g fazolových klíčků (mungo)
  • 200 g sezamových semínek
  • 1 lžíce rostlinného oleje

SUROVINY NA OMÁČKU

  • 2 lžíce Lee Kum Kee omáčky Teriyaki
  • 1 lžička sezamového oleje
  • 1 lžíce vody

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Sezamová semínka opražte nasucho na rozpáleném woku. Zastavte, jakmile budou lehce opečené. Odložte stranou.
  • 2V horkém oleji osmahněte česnek a zázvor. Přidejte fazolky a smažte, dokud nebudou téměř hotové. Pak přidejte klíčky a červenou papriku a restujte další 2 minuty.
  • 3 Posypte opečenými sezamovými semínky.
  • 4Přidejte omáčkovou směs a vařte, dokud nezhoustne. Podávejte.
Tip
1. Doporučujeme servírovat na vrstvě jasmínové rýže vařené v páře, nebo s vaječnými nudlemi lehce obalenými v přípravku. 2. Během smažení fazolek můžete přidat dvě lžíce vody, aby byly křehčí.
LEE KUM KEE

SUROVINY

SUROVINY NA OMÁČKU