• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g těstovin fusilli nebo krátké makarony
  • 100 g celých čerstvých hub (hlíva královská)
  • 2 paprikové klobásky
  • 100 g pancetty
  • 1 dcl červeného vína
  • 100 g vyzrálejšího ovčího sýra pecorino
  • Pár snítek hladkolisté petrželky
  • 1 čajová lžička nastrouhané kůry z bio citronu
  • Olivový olej extra vergine
  • 1 stroužek česneku
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Na velké pánvi orestujeme na podélné proužky pokrájenou pancettu, houby i s nohou na čtvrtky až osminy podle velikosti.
  • 2Z klobásky svlékneme střívko, rozmělníme a přidáme do pánve spolu s celým stroužkem česneku, který po chvíli vyjmeme. Vše v pánvi osolíme a podlijeme červeným cca 1 dcl vína.
  • 3Těstoviny uvaříme al dente v osolené vodě, do pánve přidáme nahrubo pokrájenou petrželku, kůru z citronu, přidáme těstoviny a společně v pánvi asi minutu prohodíme, aby se chutě propojily.
  • 4Můžeme podlít vodou z varu, zakapeme trochou olivového oleje a ještě do pánve nastrouháme ovčí sýr pecorino. Servírujeme a na závěr na talíři každou porci posypeme strouhaným sýrem.
Manu a Matěj
Profláklé duo zpěvák Matěj Ruppert a kuchař Emanuel Ridi přinášejí na váš stůl tu pravou Itálii. Vyzkoušejte autentické recepty z televizní obrazovky i ve své kuchyni.

SUROVINY