• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 600 g brambor
  • 1 cibule
  • 5 vajec
  • Rostlinný olej
  • Sůl
  • Špetka mletého pepře

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu rozehřejeme na 200 °C. Brambory a cibuli očistíme a nakrájíme na 3 mm plátky. Vyskládáme na pečící papír (snažíme se, aby se plátky moc nepřekrývaly), lehce pokapeme olejem, osolíme ½ lžičkou soli a pečeme 15 minut.
  • 2Vejce rozklepneme do mísy, osolíme zbývající solí, přidáme mletý pepř a prošleháme. Přidáme pečené brambory s cibulí a z lehka promícháme.
  • 3Na nepřilnavou pánev nalijeme lžíci oleje. Jakmile je dostatečně rozehřátá vlijeme do pánve směs a opékáme 4 minuty. Poté na pánev přiklopíme talířem, pánví otočíme vzhůru nohama a tím tortillu vyklopíme. Opatrně tortillu vrátíme zpět do pánve, abychom opekli druhou stranu. Doba propékání závisí na výšce tortilly, v receptu je použita pánev s průměrem 22 cm. Tortilla je hotová jakmile při zatlačení lehce pruží, pokud je již zcela tuhá, hrozí, že bude vysušená.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE