1 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA BAO
- 500 g mouky
- 10 g soli
- 20 g droždí
- 150 ml teplé vody
SUROVINY NA NÁPLŇ
- Gimar tatarák z tuňáka
- 20 g červeného zelí
- 20 g zeleného salátu
- 1/2 rajčete
- Majonéza
- 1 lžíčka sójové omáčka
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP NA BAO
- 1Mouku si nasypejte na hromádku, ve které uděláte důlek. Do důlku přijde sůl, droždí a teplá voda.
- 2Vše pořádně zpracujte, dokud vám ze směsi nevznikne těsto.
- 3Z těsta vytvarujte placky a dejte do trouby na 180 °C na 10-15 minut.
POSTUP NA DOKONČENÍ
- 1Bao placku rozřízněte napůl. Na konci nechte placu spojenou.
- 2V misce si smíchejte lžící majonézy a lžičku sójové omáčky. Poté vzniklou omáčkou pomažte vnitřek placky.
- 3Hlávkový a zelený salát si nakrájejte na nudličky, rajče na plátky a přidejte do placky.
- 4Na závěr přidejte kousky tuňáka a můžete servírovat.