4 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA KRÉM
- 400 g mraženého jemného hrášku
- 200 g brambor na malé kostičky
- Cibule
- 1 stroužek česneku
- 700 ml vývaru
- Olej
- 1 lžíce umeocta
- Čerstvý mletý pepř - 5x otočení mlýnkem
- Sůl
SUROVINY NA ŘEDKVIČKY
- 180 g ředkviček
- 260 ml horká voda
- 6 g soli
- 1,5 lžíce cukru
- 1,5 lžíce jablečného octa
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP NA KRÉM
- 1Cibulku osmažíme na oleji do sklovata, přidáme vývar a brambory, které vaříme do změknutí.
- 2Poté přidáme hrášek – necháme rozpustit, vaříme maximálně 2 minutky – nechceme přijít o krásnou zelenou barvu hrášku.
- 3Nakonec rozmixujeme do hladka a propasírujeme. Dochutíme čerstvým pepřem, ume octem a solí.
POSTUP NA ŘEDKVIČKY
- 1Ředkvičky nakrájíme na drobné plátky, přidáme k nim cukr, ocet, sůl a zalijeme horkou vodou. Necháme marinovat den.
Green Leaves
Erika a Honza z Green Leaves dělají profesionální veganský catering. Vytváří jídlo pro každou příležitost i pro ty nejnáročnější jazýčky.