Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • Čerstvý kopr (svazek)
  • 250 ml vývaru
  • 250 ml polotučného mléka
  • 20 g řepkového oleje
  • 150 g sýru cottage
  • 20 g celozrnné pšeničné mouky
  • Lžička čekankového sirupu
  • 2 lžíce octu
  • 2 vejce
  • 500 g brambor
  • Sůl
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA PORCI

  • 12595 kJ, 28 g B, 67 g S, 25 g T, 9 g vlákniny

POSTUP

  • 1Brambory uvařte ve slupce „na loupačku“
  • 2Uvařte vejce - cca 7 minut, na hniličku.
  • 3Začněte s přípravou omáčky tím, že si na pánvičce rozehřejete olej. Přidejte mouku a na středním plameni vytvořte jíšku. Přidejte část kopru a míchejte. Přidejte horký vývar a dobře promíchejte. Po chvilce přidejte mléko a zbylý kopr. Cottage rozmixujte tyčovým mixérem a poté ho přidejte do omáčky. Za občasného míchání nechte projít varem.
  • 4Na závěr dochuťte solí, pepřem, octem a čekankovým sirupem dle preferencí.
Ne hladu
Pět nutričních terapeutek, které sdílí společnou vizi – předávat zdravý přístup k jídlu a vést širokou veřejnost i jednotlivé klienty k úpravě životního stylu tak, aby byla změna dlouhodobě udržitelná.

SUROVINY