• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

12 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TĚSTO

  • 170 g cheddaru
  • 160 g blanšírovaných mandlí
  • 2 vejce
  • Sušená bazalka
  • Sůl

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 90 g rajčatového protlaku
  • 3 lžíce vody
  • ½ lžičky sušeného oregana
  • ½ lžičky sušené bazalky
  • 4 plátky šunky
  • 1 vejce
  • Pepř
  • Sůl

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Cheddar nastrouháme na hrubo, mandle nameleme na hladkou mouku. Přidáme 2 vajíčka, sůl a bazalku. Vzniklé těsto dáme na 30 minut do mrazáku.
  • 2Pak z něj vyválíme tenkou placku mezi dvěma pečicími papíry. Vložíme do trouby na 15 minut na 180°.
  • 3Na předpečený korpus rozetřeme rajčatový protlak, který smícháme s vodou, bylinkami, pepřem a solí. Na protlak dáme ještě plátky šunky a rozklepneme vajíčko. Pizzu dáme ještě na 15 minut dopéct do trouby.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA NÁPLŇ

JEŠTĚ POTŘEBUJETE