12 KUSŮDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA TĚSTO
- 170 g cheddaru
- 160 g blanšírovaných mandlí
- 2 vejce
- Sušená bazalka
- Sůl
SUROVINY NA NÁPLŇ
- 90 g rajčatového protlaku
- 3 lžíce vody
- ½ lžičky sušeného oregana
- ½ lžičky sušené bazalky
- 4 plátky šunky
- 1 vejce
- Pepř
- Sůl
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- Papír na pečení
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Cheddar nastrouháme na hrubo, mandle nameleme na hladkou mouku. Přidáme 2 vajíčka, sůl a bazalku. Vzniklé těsto dáme na 30 minut do mrazáku.
- 2Pak z něj vyválíme tenkou placku mezi dvěma pečicími papíry. Vložíme do trouby na 15 minut na 180°.
- 3Na předpečený korpus rozetřeme rajčatový protlak, který smícháme s vodou, bylinkami, pepřem a solí. Na protlak dáme ještě plátky šunky a rozklepneme vajíčko. Pizzu dáme ještě na 15 minut dopéct do trouby.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.