12 KUSŮDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 80 g blanšírovaných mandlí
- 90 g cheddaru
- 1 vejce
- ½ lžičky provensálského koření
- Špetka soli
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- Papír na pečení
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Mandle nameleme najemno, sýr nastrouháme také najemno. Smícháme spolu v misce, přidáme vejce, špetku soli a provensálské koření. Vznikne nám těsto, které se lehce lepí.
- 2Vložíme ho na 10 minut do ledničky. Potom tvoříme tyčinky tak, že vezmeme kus těsta a lehce ho vyválíme do tvaru válečku.
- 3Tyčinky pokládáme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme na 180°C cca 25 minut, dokud nemají tyčinky lehce zlatou barvu.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.