Košík

12 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 80 g blanšírovaných mandlí
  • 90 g cheddaru
  • 1 vejce
  • ½ lžičky provensálského koření
  • Špetka soli

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Mandle nameleme najemno, sýr nastrouháme také najemno. Smícháme spolu v misce, přidáme vejce, špetku soli a provensálské koření. Vznikne nám těsto, které se lehce lepí.
  • 2Vložíme ho na 10 minut do ledničky. Potom tvoříme tyčinky tak, že vezmeme kus těsta a lehce ho vyválíme do tvaru válečku.
  • 3Tyčinky pokládáme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme na 180°C cca 25 minut, dokud nemají tyčinky lehce zlatou barvu.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE