4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 800 g mražených špenátových listů
- 60 g cibule
- 20 g ghí
- 150 ml kuřecího vývaru
- 150 ml smetany
- Stroužek česneku
- Parmezán
- Sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme na kousky. V hrnci ji orestujeme na ghí. Přidáme špenát a necháme ho rozmrazit.
- 2Přidáme vývar, česnek, sůl a smetanu. Rozmixujeme tyčovým mixérem. Nakonec posypeme parmazánem.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.