4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 800 ml kuřecího vývaru
- 350 g cibule
- 100 g slaniny
- 20 g sádla
- 80 g eidamu
- Sůl
- Pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a orestujeme na sádle. Přidáme nakrájenou slaninu, kterou lehce opečeme na pánvi. Směs vložíme do hrnce a zalijeme vývarem. Vaříme 20 minut.
- 2Polévku dochutíme solí a pepřem. Odstavíme z plotny a vmícháme nastrouhaný sýr.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.