• Milí zákazníci, dnes už jsme naše pomyslné výlohy našeho obchodu zavřeli a 26.12. se na Vás budeme opět těšit. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

35 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 3 vaječné bílky
  • 50 g třtinového cukru
  • 130 g strouhaného kokosu

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení
  • Hořká čokoláda

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si předehřejte troubu na 135–140 °C a 2 plechy (42 cm × 30 cm) vyložte pečicím papírem.
  • 2Poté se pusťte do přípravy směsi na kokosky. Do vyšší středně velké mísy vložte 3 vaječné bílky a tyčovým mixérem je vyšlehejte v tuhý sníh. Poté k bílkům postupně zašlehávejte třtinový cukr, dokud jej všechen nespotřebujete a sníh nebude krásně pevný a lesklý. Nakonec do vyšlehaného sněhu opatrně vařečkou přimíchejte strouhaný kokos.
  • 3Vzniklou směs na kokosky nanášejte lžící (Ø cca 2–3 cm) na plechy vyložené pečicím papírem. Připravené plechy vložte do trouby předehřáté na 135–140 °C a kokosky pečte 25–30 minut.
  • 4Po upečení nechte kokosky chvíli vychladnout a podávejte.
Tip
Kokosky můžete před podáváním namočit do kvalitní rozpuštěné hořké čokolády.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE