Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g světle zelených rajčat
  • 3 stroužky česneku
  • 2 zelené papričky jalapeno
  • 1 limetka
  • ½ lžičky soli
  • Půl hrsti čerstvého koriandru

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • 3 celozrnné tortilly
  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Rajčata omyjeme a rozkrojíme napůl. Položíme řeznou stranou na plech vyložený pečícím papírem. Přidáme česnek a rozpůlené papričky. Troubu rozehřejeme na 180°C a pečeme 20 minut.
  • 2Poté sloupneme z rajčat slupku a vše nakrájíme nadrobno. Přidáme šťávu z půlky limetky a půl lžičky soli a nasekaný koriandr. Salsu promícháme a necháme odležet v lednici.
  • 3K podávání si připravíme tortillové chipsy. Tortillu nakrájíme na kousky, vyskládáme na plech a pečeme na 200°C do zlatova. Trvá to jen několik minut. Po vychladnutí jsou chipsy křupavé.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE