• Milí zákazníci,
    Dnes, 4. 5. 2025, se běží „ORLEN Maraton Praha 2025" a proto může dojít ke zpoždění vašich objednávek. Děláme vše pro to, abyste obdrželi objednávku včas, a omlouváme se za případné komplikace.
    Zobrazit více

Doprava vždy zdarma

10% sleva na naše značky a BIO produkty

4× měsíčně malé nákupy od 1 Kč

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g brambor (varný typ C)
  • 500 g cukety (1 větší kus)
  • 1 lžička sušené majoránky
  • 4 vejce
  • 1 stroužek česneku (utřený)
  • 110 g jemně mletých ovesných vloček
  • 4 lžíce olivového oleje

SUROVINY NA DIP

  • 500 g řeckého jogurtu (5 % tuku)
  • 1 hrst čerstvého kopru
  • 400 g uzeného lososa
  • Sůl
  • Pepř

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Brambory oloupejte, společně s cuketou je omyjte a obě ingredience nastrouhejte na hrubém struhadle. Nudličky pak přemístěte do síta, síto položte do větší mísy a nechte okapat přebytečnou vodu. Vodu následně slijte a ve stejné míse smíchejte nastrouhané brambory a cuketu s majoránkou, vejci, utřeným česnekem a ovesnými vločkami.
  • 2
    V pánvi rozehřejte olivový olej, z bramborového těsta tvořte placičky o velikosti dlaně a opékejte je v pánvi na mírném plameni – stačí 1,5 minuty z jedné a 1 minutu z druhé strany.
  • 3
    Stranou si připravte koprový dip: kopr nasekejte najemno a smíchejte ho s řeckým jogurtem, špetkou soli a špetkou pepře.
  • 4
    Hotové bramboráky podávejte s připraveným dipem a plátky uzeného lososa.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY

SUROVINY NA DIP

MOHLO BY SE HODIT