• Milí zákazníci, dnes už jsme naše pomyslné výlohy našeho obchodu zavřeli a 26.12. se na Vás budeme opět těšit. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TĚSTO

  • 300 g celozrnné špaldové mouky hladké
  • 40 g kokosového oleje (v tuhém stavu)
  • 100 ml rýžového mléka
  • 175 g polotučného tvarohu
  • 1× vaječný žloutek
  • Špetka soli

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 250 g čerstvých jahod
  • 2 lžíce kokosového cukru

SUROVINY NA DOZDOBENÍ

  • 50 g kokosového oleje v tuhém stavu
  • 1 lžička medu
  • 1 lžička holandského kakaa

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Větší hrnec naplňte do poloviny vodou a přiveďte k varu.
  • 2V míse smíchejte ingredience na těsto.
  • 3Jahody obalte v kokosovém cukru a každou jahodu zabalte do části těsta.
  • 4 Knedlíky ponořte do hrnce s vroucí vodou a počkejte, až vyplavou na povrch (cca 5 minut).
  • 5 Kokosový olej rozpusťte společně s medem v rendlíku na mírném plameni (potrvá to cca 1–2 minuty).
  • 6Hotové jahodové knedlíky rozdělte do 4 talířů, polijte kokosovým olejem s medem a podávejte posypané skořicí nebo holandským kakaem.
Tip
Knedlíky můžete posypat tvarohem, nebo pár lístky čerstvé máty. Pokud si potrpíte na sladké, knedlíky podle chuti doslaďte sypkou stévií.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA NÁPLŇ

SUROVINY NA DOZDOBENÍ

MOHLO BY SE HODIT