• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naše služby se před Vánoci vyšplhal do nebeských výšin, a proto pro dnešek už nemáme žádná volná doručovací okna. Moc nás to mrzí.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 160 g celozrnné špaldové mouky hladké + 30 g na vysypání formy
  • 80 g mletého máku
  • 5× vajec
  • 2 lžíce medu
  • 100 ml ovesného mléka lze nahradit jiným
  • 40 g kokosového oleje + 10 g na vymazání formy
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 2 lžičky pečící sody
  • Špetka soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Horkovzdušnou troubu předehřejte na 170°C.
  • 2Mouku smíchejte s mákem a práškem do pečiva.
  • 3V misce rozšlehejte vejce, med a olej a vše přimíchejte k mouce s mákem a práškem do pečiva.
  • 4 Do těsta nakonec zapracujte mléko.
  • 5Těsto nalijte do vymazané a vysypané formy na bábovku a dejte péct do předehřáté trouby.
  • 6Pečte 40-45 minut při 160-170 °C. Těsto vyzkoušejte špejlí. Špejli zapíchněte do bábovky, vytáhněte a pokud je povrch špejle suchý, bábovka je propečená. Pokud je špejle od těsta, nechte bábovku ještě pár minut dopéct.
  • 7Po upečení bábovku ihned vyklopte a nechte vychladnout na mřížce.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY