4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 300 g vařených koktejlových krevet
- 200 g majonézy
- 20 g kečupu
- 60 g kyselého jablka nakrájeného na malé kostičky
- 2 lžíce koňaku nebo Metaxy
- limeta
- špetka cukru krupice
- špetka soli
SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM
- Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
Postup
- 1Všechny suroviny promícháme v misce a dáme vychladit do ledničky. Podáváme s limetou, ozdobené najemno nastrouhanou limetovou kůrou.
Tip
Nastrouhejte jen zelenou část kůry limety. Bílá je hořká.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef