Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g vařených koktejlových krevet
  • 200 g majonézy
  • 20 g kečupu
  • 2 lžíce koňaku nebo Metaxy
  • 60 g kyselého jablka nakrájeného na malé kostičky
  • špetka soli
  • špetka cukru krupice
  • limeta

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1
    Všechny suroviny promícháme v misce a dáme vychladit do ledničky. Podáváme s limetou, ozdobené najemno nastrouhanou limetovou kůrou.
Tip
Nastrouhejte jen zelenou část kůry limety. Bílá je hořká.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

300 g vařených koktejlových krevet

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM