Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA HROMÁDKY

  • 150 g rozmixovaných sušenek typu BeBe
  • 1/3 středně velké dýně Hokkaido
  • 100 g lučiny
  • 80 g sýru Philadelphia
  • 30 g moučkového cukru
  • ¼ lžičky perníkového koření

SUROVINY NA POLEVU

  • 250 g bílé čokolády
  • 20 g olivového oleje

SUROVINY NA DOZDOBENÍ

  • Ořechy

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA DÝŇOVÉ PYRÉ

  • 11/3 středně velké dýně Hokkaido nakrájejte i se slupkou na kousky, lehce pokapejte olivovým olejem, rozložte na plech a pečte v troubě vyhřáté na 185˚cca 25 až 30 minut doměkka, pak rozmixujte a nechte vychladnout.

POSTUP NA HROMÁDKY

  • 1Prošlehejte vše krom sušenek. Poté vmíchejte sušenky (2 lžíce sušenek si nechte na posyp).
  • 2Směs dejte na cca půl hodiny do mrazáku. Následně formujte malé kuličky o velikosti blížící se pingpongovému míčku a dejte na 2 hodiny do mrazáku.

POSTUP NA POLEVU

  • 1Na polevu rozehřejte čokoládu s olejem nad mírnou vodní lázní (miska se nesmí dotýkat hladiny vody). Hladkou a lesklou směs nechte mírně zchladnout (na tělesnou teplotu).
  • 2Vyndejte kuličky z mrazáku a pomocí vidličky, na kterou kuličku vždy položíte, ponořte do polevy, nechte nad miskou trochu okapat a otřete stékající polevu (spodní část vidličky) o hranu misky. Položte na pečící papír, posypejte trochou sušenkového prachu nebo dozdobte oříškem. Nechte v lednici ztuhnout.
Under Cake Pressure
Za blogem Under Cake Pressure se skrývají dvě sestry, které pojí vášeň k tvoření dezertů. Veronika s Alžbětou vytváří pro Rohlík exkluzivní recepty, a tak si na jejich dobrotách můžete smlsnout i vy!

SUROVINY NA HROMÁDKY

SUROVINY NA POLEVU

SUROVINY NA DOZDOBENÍ

JEŠTĚ POTŘEBUJETE