Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 150 g skleněných nudlí
  • 1/2 mrkve na nudličky
  • 1/3 okurky na nudličky
  • Hrstka mungo klíčků
  • Hrstka nasekaného koriandru
  • Hrstka nasekané jarní cibulky
  • Nadrcené arašídy na zdobení
  • Sezam na zdobení
  • 1⁄2 Chilli papričky
  • Kousek nasekaného zázvoru
  • Kousek nasekaného česneku
  • 150 g krevet
  • Rýžový ocet

SUROVINY NA ZÁLIVKU

  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce rybí omáčky
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • 1⁄2 Chilli papričky
  • 1 najemno nasekaný kousek zázvoru
  • 1 najemno nasekaný stroužek česneku

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Mrkev a okurku nakrájejte na nudličky.
  • 2Mrkev dejte do misky a přidejte 1 lžíci cukru, 1 lžíci rýžového octa a rybí omáčky. Nechte odležet.
  • 3Nudle zalijte vroucí vodou, přiklopte na 3 minuty a sceďte. Nechte odkapat, pak nudle nakrájejte na menší kousky (cca 3 – 4 cm dlouhé).
  • 4Nudle, mungo klíčky, mrkev, nasekanou cibulku a koriandr přidejte do mísy.
  • 5Salát zalijte zálivkou, kterou připravíte smícháním všech ingrediencí. Pořádně promíchejte.
  • 6Krevety orestujte na česneku a zázvoru, dochuťte rybí omáčkou, solí a pepřem. Krevety naservírujeme na salát.
  • 7Arašídy opražte, nechte vychladnout a poté je rozdrťte, ale nechte je na větší kousky.
  • 8Posypte na naservírovaný salát arašídy a sezam. Salát dle chuti dosolte, opepřete.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY

SUROVINY NA ZÁLIVKU