8 PORCÍDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 3 lžíce dijonské hořčice
- 2 lžíce medu
- 3 lžíce extra panenského olivového oleje
- 4 stroužky česneku
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 lžička soli
- čerstvě mletý pepř
- čerstvé bylinky (rozmarýn, tymián nebo estragon)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
Postup
- 1Hořčici smíchejte s medem, olivovým olejem, prolisovaným nebo nasekaným česnekem, citronovou šťávou, solí a čerstvě namletým pepřem. Přidejte hrst nasekaných bylinek (jeden druh nebo mix rozmarýnu, tymiánu a estragonu).
- 2Do směsi naložte hovězí nebo vepřové maso a nechte ho do druhého dne marinovat.
- 3Naložené maso pak grilujte, jak jste zvyklí.
Rohlík vaří
Na Rohlíku jsme si pro vás připravili oblíbené recepty. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef