• Milí zákazníci, dnes už jsme naše pomyslné výlohy našeho obchodu zavřeli a 26.12. se na Vás budeme opět těšit. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 3 celí kuchaní pstruzi (3× cca 300 g)
  • 1 střední citron (cca 80 g)
  • 3 snítky čerstvého tymiánu (lze použít i sušený)
  • 3 snítky čerstvého rozmarýnu (lze použít i sušený)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 400 g avokáda
  • 10 g čerstvé bazalky (nasekané najemno)
  • 80 g jarní cibulky (nasekané nahrubo)
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ

  • Grilovaná cuketa

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si důkladně rozpalte gril.
  • 2Pstruhy omyjte, osušte a pomocí ostrého nože proveďte po těle pstruha z každé strany 3 zářezy. Poté si nakrájejte citron na 6 plátků a společně s tymiánem a rozmarýnem je vložte do břišní dutiny. Nakonec pstruhy osolte, opepřete a potřete olivovým olejem. Takto připravené pstruhy dejte na gril a zprudka opékejte 4–5 minut z každé strany. Po otočení pstruhů gril přiklopte a ryby dopečte v uzavřeném grilu.
  • 3Nyní si připravte salát: Avokádo oloupejte, nakrájejte na menší kostky a vložte do mísy společně s citronovou kůrou a šťávou, bazalkou, jarní cibulkou, solí a pepřem. Vše promíchejte a podávejte s grilovanými pstruhy.

TIP NA SERVÍROVÁNÍ

  • 1Pstruha lze podávat s grilovanou cuketou nebo zeleninovým salátem ochuceným olivovým olejem a citronovou šťávou.
Tip
Pokud si nejste v grilování ryb na roštu zcela jistí, doporučujeme použít grilovací mřížku na ryby, která vám s manipulací pomůže.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ