• Milí zákazníci, dnes už jsme naše pomyslné výlohy našeho obchodu zavřeli a 26.12. se na Vás budeme opět těšit. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g žampionů portobello (nebo větších hnědých žampionů)
  • 50 g krůtí šunky
  • 170 g řeckého jogurtu (0 % tuku)
  • 150 g mozzarelly light
  • 100 g ricotty
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ

  • Bazalka
  • Tymián
  • Rozmarýn
  • Petrželová nať
  • Olivový olej

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si připravte žampiony. Každý žampion omyjte, osušte a zbavte nožičky. Nožičky nevyhazujte, budete je potřebovat v dalším kroku.
  • 2Poté si nachystejte náplň. Nožičky z žampionů nakrájejte najemno, krůtí šunku nakrájejte na drobné kostičky, mozzarellu nastrouhejte nahrubo a vše vložte do misky. Do misky následně přidejte ricottu, sůl a pepř a vše promíchejte
  • 3Hotovou náplň vložte pomocí lžíce do připravených žampionů. Plněné žampiony rozmístěte na rošt a grilujte na straně přiklopeného grilu (nebo na kontaktním grilu při středním ohřevu) 6–7 minut.
  • 4Grilované žampiony přesuňte na talíř a na každý kus přidejte nok řeckého jogurtu a podávejte.

TIP NA SERVÍROVÁNÍ

  • 1Žampiony můžete před servírováním pokapat olivovým olejem a posypat najemno nasekanou čerstvou petrželovou natí.
Tip
Do náplně můžete navíc přidat například bazalku, tymián nebo rozmarýn.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ

MOHLO BY SE HODIT