4 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 160 g tuňáka ve vlastní šťávě
- 250 g celozrnných těstovin
- 100 g mraženého hrášku
- 150 g bílého jogurtu (3,5 % tuku)
- 70 g jarní cibulky (nakrájené najemno)
- 100 g kukuřice z plechovky
- 2 lžíce citronové šťávy
- Sůl
- Pepř
SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ
- Najemno nasekaná čerstvá pažitka
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Těstoviny uvařte dle postupu na obalu. Mezitím si nechte povolit hrášek a sceďte tuňáka.
- 2Po uvaření těstoviny sceďte, zchlaďte pod studenou vodou, nechte okapat a přesuňte do větší mísy. Poté k těstovinám přidejte jarní cibulku, tuňáka, kukuřici, bílý jogurt a citronovou šťávu a dle chuti osolte a opepřete. Celou směs důkladně promíchejte a podávejte.
Tip
Před podáváním každou porci posypte
najemno nasekanou natí z jarní cibulky, popřípadě najemno
nasekanou čerstvou pažitkou.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Marie Bartošová.