• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g vepřové panenky
  • 400 g batátů
  • Sůl
  • Pepř
  • Olivový olej
  • 1 kelímek zakysané smetany
  • Pažitka
  • Sušený česnek

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Panenku vytáhneme hodinu předem z lednice, aby získala pokojovou teplotu.
  • 2Maso zbavíme blanek a uřízneme tenčí konce, které si uchováme na jiný recept. Panenku osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem.
  • 3Rozpálíme gril a opékáme panenku ze všech stran. Na elektrickém grilu bude panenka středně propečená s růžovým středem za 10-12 minut. Můžeme použít i vpichový teploměr a v takovém případě maso grilujeme, dokud vnitřní teplota nedosáhne 62 °C.
  • 4Batáty nakrájíme na půlcentimetrové plátky, osolíme, pokapeme olejem a opečeme z obou stran do změknutí.
  • 5Na dip smícháme zakysanou smetanu s nasekanou pažitkou a dochutíme solí, pepřem a sušeným česnekem.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY