
Yamasa
Yamasa Gluten free teriyaki sauce
460 mlDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Teriyaki omáčka pro nakládání masa, ryb i zeleniny, specifická v tom, že neobsahuje lepek a je vhodná pro lidi trpící alergiemi a intolerancemi. Teriyaki je základní japonská omáčka, která najde využití ve spoustě receptů japonské a asijské kuchyně. V Evropě je pravděpodobně nejznámější kuře s teriyaki omáčkou, ale v Japonsku se typicky s touto omáčkou připravují ryby.
Použití
Nejlepších výsledků při marinování dosáhnete, pokud budete marinovat maso (kuřecí, vepřové, hovězí) nejméně 2 hodiny, a zeleninu či ryby 1 hodinu. Použijete-li omáčku na pečení či grilování, několikrát rovnoměrně potírejte, dokud nebude povrch světle hnědý.
O výrobci
Gihei Hamaguchi je zakladatel společnosti YAMASA Corporation, který začal vyrábět sójovou omáčku v prefektuře Choshi, Chiba. Se svým vlhkým podnebím, chladnými léty a teplými zimami je ideálním místem pro výrobu skvěle chutnající sójové omáčky.
Od roku 1645 se výrobní postupy nezměnily. Pracovníci pokračují ve vaření nejlepší sójové omáčky s kombinací využití nejmodernějších technologií a tradičních metod.
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.
Výrobce
YAMASA CORPORATION
Choshi, Chiba
Japonsko
voda, sójová omáčka (voda, sója, sůl, alkohol) 30,5%, cukr, glukozo fruktozovy sirup, modifikovaný škrob, sůl, barvivo E150a, konzervant E211, zahuštovadlo E415, sladidlo E955.
Nutritional values per 100 g
Energy value | 623 kJ/147 kCal |
Fats | 0 g |
including saturated fatty acids | 0 g |
Carbohydrates | 34 g |
including sugars | 29 g |
Protein | 2.7 g |
Salt | 6 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Soybeans |