Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Yamasa

Yamasa Gluten free teriyaki sauce

460 ml
CZK 199.90 CZK 434.57 /l

Delivery within 60 minutes

700+ customers have in favorites

Country: EU,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Teriyaki omáčka pro nakládání masa, ryb i zeleniny, specifická v tom, že neobsahuje lepek a je vhodná pro lidi trpící alergiemi a intolerancemi. Teriyaki je základní japonská omáčka, která najde využití ve spoustě receptů japonské a asijské kuchyně. V Evropě je pravděpodobně nejznámější kuře s teriyaki omáčkou, ale v Japonsku se typicky s touto omáčkou připravují ryby.

Použití

Nejlepších výsledků při marinování dosáhnete, pokud budete marinovat maso (kuřecí, vepřové, hovězí) nejméně 2 hodiny, a zeleninu či ryby 1 hodinu. Použijete-li omáčku na pečení či grilování, několikrát rovnoměrně potírejte, dokud nebude povrch světle hnědý.

O výrobci

Gihei Hamaguchi je zakladatel společnosti YAMASA Corporation, který začal vyrábět sójovou omáčku v prefektuře Choshi, Chiba. Se svým vlhkým podnebím, chladnými léty a teplými zimami je ideálním místem pro výrobu skvěle chutnající sójové omáčky.

Od roku 1645 se výrobní postupy nezměnily. Pracovníci pokračují ve vaření nejlepší sójové omáčky s kombinací využití nejmodernějších technologií a tradičních metod.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.

Výrobce

YAMASA CORPORATION
Choshi, Chiba
Japonsko

voda, sójová omáčka (voda, sója, sůl, alkohol) 30,5%, cukr, glukozo fruktozovy sirup, modifikovaný škrob, sůl, barvivo E150a, konzervant E211, zahuštovadlo E415, sladidlo E955.

Nutritional values per 100 g

Energy value623 kJ/147 kCal
Fats0 g
including saturated fatty acids0 g
Carbohydrates34 g
including sugars29 g
Protein2.7 g
Salt6 g
Fibre0 g

Allergens

Soybeans
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.