



Cookit
Rabbit leg with Dijon sauce, vegetable ragout with roasted mini potatoes
1.155 kg3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Uvařte si štavnaté králičí stehno připravené metodou sous-vide s hořčicovou smetanovou omáčkou. Stehno je doplněno zeleninovým ragú s pečenými mini bramborami. Recept pro vás připravil kuchař Jan Horký.
Balení obsahuje suroviny pro přípravu 2 porcí.
Použití
Součástí balíčku je návod k přípravě:
O kuchaři
Jan Horký je držitel titulu Kuchař roku ČR 2008 a 2018, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na Mistrovství světa v Singapuru 2018 získal zlatou medaili a stal se absolutním vítězem.
Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Praha 6
Česká republika
Durability
králičí stehno sous vide včetně výpeku 34 %, brambory 25 %, směs zeleniny 17% (paprika, pórek, mrkev, cibule šalotka, řapíkatý celer, jarní cibulka, rozmarýn), SMETANA (SMETANA, stabilizátor: karagenan), hořčice dijon (vosa, semínko HOŘČICE, kvasný ocet, sůl, kurkuma, stabilizátor: xanthan), slanina ((vepřový bok (94%), pitná voda. jedlá sůl, konzervant E250, cukr, stabilizátory E450, E451, antioxidant E301). Návod k přípravě: viz přiložený návod v balení.
Nutritional values per 100 g
Energy value | 536 kJ/128 kCal |
Fats | 7.1 g |
including saturated fatty acids | 3.1 g |
Carbohydrates | 6.5 g |
including sugars | 2.1 g |
Protein | 9.2 g |
Salt | 0.5 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Milk |
Celery |
Mustard |