Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Violife

Violife for Pizza Mozzarella style

200 g
CZK 69.90 CZK 349.50 /kg

Delivery within 60 minutes

90+ customers buy regularly

Country: Greece,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Rostlinná alternativa mozzarelly na pizzu z kokosového oleje v kostičkách. Základem je kokosový olej, který po tepelné úpravě a správném zpracování má autentickou chuť ke kravskému sýru. Takže ať už jste vegan, celiak, máte intoleranci na laktózu anebo chcete jen vyzkoušet něco jiného a nového, tak neváhejte a vyzkoušejte tuto alternativu sýru.

Použití

Tento sýr je speciálně vyvinutý na přípravu domácí, veganské pizzy. Využít ho můžete ale i v jiných receptech jako jsou zapékané brambory.

O výrobci

Arivia je řecká společnost, která se zaměřuje na vývoj rostlinných mléčných produktů z kokosového oleje. Nabízí širokou škálu klasických, ale i speciálních sýrů jako je gouda, cheddar, eidam, mozzarella a další. Filozofií firmy je ohleduplný přístup k naší planetě a šetrné zpracování rostlinných surovin.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. 

Výrobce

Arivia s.a.
Block 31, da 13, Phase B
57022 Industrial area of sindos, Thessaloniki
Řecko

Durability

Average durability from the time of delivery: 172 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 60 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Voda
Kokosový olej21 %
Modifikovaný škrob
Škrob
Mořská sůl
Aroma mozzarella
Extrakt z oliv
Barvivo
E160a(ii) - Beta-karoten
Vitamin B12

Nutritional values per 100 g

Energy value1130 kJ/270 kCal
Fats21 g
including saturated fatty acids19 g
Carbohydrates21 g
including sugars0 g
Protein0 g
Salt1.7 g
Fibre0 g
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.