

Rohlík Bistro
Boršč soup with beef and pork meat and sour cream by Čestr
300 ml2 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Restaurace Čestr si pro vás připravila tradiční polévku z východu, a to konkrétně z Ukrajiny. Boršč z nakládané červené řepy doplněný o hovězí a vepřové maso.
Kouzlo a sladkokyselá chuť tohoto pokrmu se ukrývá v především v jeho přípravě. Základem je dlouho tažený vývar z hovězího a vepřového masa. Do vývaru se přidá nakládaná červená řepa, mrkev, celer a petržel. Polévka je ozdobena voňavým koprem a zakysanou smetanou, která ji krásně zjemní. Tak neváhejte a dopřejte si tuto pochoutku již dnes z pohodlí vašeho domova!
O restauraci
Steakhouse Čestr je jedním z konceptů Ambiente. Jeho název vznikl složením slov český strakatý skot. Při příchodu do restaurace vás obklopí příjemná, slunná atmosféra a zajímavý design podniku, který je v tématu právě českého strakatého skotu. Zaměříte-li se na krásný ozdobný strop, uvidíte poskládané kravské hlavy. Čestr ve svém menu nenabízí pouze lahodné steaky z farmářského masa, naleznete zde také bezmasá a sladká jídla.
Jak to funguje?
Použití
Polévku dejte do rendlíku a na mírném ohni za občasného míchání důkladně prohřejte, ohřát ji můžete i v mikrovlnné troubě.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Restaurace Čestr
Legerova 57/75
110 00, Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Composition
Hovězí a vepřové maso |
Morek |
Vepřový špek |
Cibule |
Mrkev |
Celer |
Petržel |
Česnek |
Sůl |
Pepř |
Bobkový list |
Kopr |
Červená řepa |
Máslo |
Bílé zelí |
Jablka |
Kmín |
Rajčata |
Hřebíček |
Skořice |
Vinný ocet |
Cukr |
Nové koření |
Zakysaná smetana |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 143 kJ/34 kCal |
Fats | g |
including saturated fatty acids | g |
Carbohydrates | g |
including sugars | g |
Protein | g |
Salt | g |
Fibre | g |
Allergens
Milk |
Celery |
Sulfur dioxide |
May contain traces of: |
Cereals (gluten) |
Crustaceans |
Eggs |
Fish |
Peanuts |
Soybeans |
Tree nuts |
Mustard |
Sesame seeds |
Lupin |
Molluscs |