
Masuyamiso
Masuyamiso White miso pasta
1 kgDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Miso pasta je získávána fermentací sojových bobů a rýže.
Je jednou ze základních surovin japonské kuchyně.
Použití
Miso je tradiční a základní surovinou pro přípravu miso polévky. Dá se také použít na dochucení všech možných pokrmů, pomazánek, luštěninových a zeleninových jídel. Vhodné je na zahuštění omáček, či k přípravě salátových dresinků a dipů.
O výrobci
Společnost Masuyamiso existuje na trhu již více než 75 let a je předním výrobcem miso v Japonsku. Výrobu založil v roce 1945 Masumoto Shoten v Hirošimě a v roce 1965 vznikla společnost Masuyamaso Co., Ltd. Výrobce ví, že miso je vyhledávané zdravé jídlo po celém světě. Přináší také další jídla, která tvoří japonskou tradiční a zdravou stravovací kulturu do zbytku světa.
Skladování
Skladujte při pokojové teplotě a mimo přímé sluneční světlo.
Pokud je produkt skladován při pokojové teplotě, jeho barva a chuť se v průběhu času mění.
Po otevření skladujte v chladničce, ideálně v uzavíratelném obale a spotřebujte do data spotřeby.
Výrobce
MASUYAMISO CO., LTD.
2-2-8 Yakeyama-Nishi
Kure City, Hiroshima
Japonsko
Composition
Soja | |
Rýže | |
Sůl | |
Alkohol | 2.5 % |
Cukrová třtina |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 741 kJ/177 kCal |
Fats | 4.7 g |
including saturated fatty acids | 0 g |
Carbohydrates | 27 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 10.5 g |
Salt | 11.2 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Soybeans |