Řeznictví Pavlíček
Řeznictví Pavlíček Vinná klobása
cca 270 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vinná klobása vyrobená z vepřového a hovězího masa. Při výrobě se jemně namele vepřové a hovězí maso. Do směsi se přidají žemle, a nakonec se nechá vinná klobása namočit do bílého vína a mléka.
Použití
Vinnou klobásu před konzumací osmažte na pánvi. Podávejte s bramborovým salátem nebo braborovou kaší.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o. je rodinná společnost zabývající se výrobou a prodejem masa a uzenin. Portfolio uzenin nabízí nejen párky a klobásy, ale také trvanlivé a fermentované salámy jako je uherský salám, klobásy nebo točený salám. Dále tamější speciality jako jsou šunky a měkké salámy, a nakonec vařené masné výrobky, které zahrnují jaternice nebo tlačenky. Tento produkt značky Naše Miroslav je výsledkem spolupráce mezi Sklizeno a Řeznictvím a uzenářstvím Jan Pavlíček.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.
Masarykovo náměstí 966
675 71 Náměšť nad Oslavou
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso | 50 % |
Hovězí maso | 16 % |
Pitná voda | |
Žemle | |
Pšeničná mouka | |
Pitná voda | |
Droždí | |
Jedlá sůl | |
Řepkový olej | |
Bílé víno | 3 % |
Mléko | |
Jedlá sůl s jódem | |
Muškátový ořech | |
Bílý pepř | |
Pepř černý | |
Citron | |
Stabilizátor | |
E451 - Trifosforečnany | |
Antioxidant | |
E316 - Erythorban sodný | |
Dextróza | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1185 kJ/283 kCal |
Tuky | 24 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9 g |
Sacharidy | 2 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 2 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Mléko |