Řeznictví Pavlíček
Řeznictví Pavlíček Strejčkova klobása
cca 210 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Strejčkova klobása je vyrobená z vepřového masa.
Při výrobě je zapotřebí hrubě namleté vepřové maso a tradiční receptura. Poté se nechá klobása zaudit kouřem, který slouží také jako konzervant. Klobása má vysoký podíl masa a velmi nízký obsah soli.
Balení obsahuje 2 kusy klobás. Tepelně opracovaný, masný výrobek.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o. je rodinná společnost zabývající se výrobou a prodejem masa a uzenin. Portfolio uzenin nabízí nejen párky a klobásy, ale také trvanlivé a fermentované salámy jako je uherský salám, klobásy nebo točený salám. Dále tamější speciality jako jsou šunky a měkké salámy, a nakonec vařené masné výrobky, které zahrnují jaternice nebo tlačenky. Tento produkt značky Naše Miroslav je výsledkem spolupráce mezi Sklizeno a Řeznictvím a uzenářstvím Jan Pavlíček.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.
Masarykovo náměstí 966
675 71 Náměšť nad Oslavou
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso | 95 % |
Voda | |
Jedlá sůl s jódem | |
Přírodní koření | |
Cibule | |
Pepř | |
Koriandr | |
Dextróza | |
Extrakty koření | |
Konzervant | |
E250 - Dusitan sodný | |
E451 - Trifosforečnany | |
Antioxidant | |
E316 - Erythorban sodný | |
Tuk | 35 % |
Sůl | 2.5 % |