Parmareggio
Parmareggio Burro Máslo 83%
200 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Italské máslo Parmareggio té nejvyšší kvality s univerzálním využitím.
Máslo se vyrábí ze smetany z mlékáren v provinciích Modena, Parma a Reggio Emilia. Smetana dodává máslu Parmareggio jedinečnou, nezaměnitelnou chuť a jemnou krémovou konzistenci.
Použití
Máslo je univerzálním pomocníkem do vaší kuchyně, k přípravě teplých pokrmů, ale i jen tak namazané na čerstvé pečivo.
O výrobci
Společnost Caseifici Granterre S.p.A. navazuje na společnost Parmareggio, která vznikla již v roce 1983 v Montecavolo di Quattro Castella. Zaměřuje na výrobu másla a delikátních sýrů. Popularita těchto výborných produktů neustále roste, proto se v posledních letech stala tato společnost světovým lídrem ve výrobě a v prodeji Parmigiano Reggiano.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě od 4–8 °C. Po otevření skladujte v lednici nejlépe ve skleněné nebo plastové nádobě či zabalené ve folii odděleně od ostatních potravin. Spotřebujte do 10 dnů od otevření.
Výrobce
Caseifici Granterre S.p.A.
Via Polonia 30/33
411 22 Modena
Itálie
Trvanlivost
Složení
Smetana |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 3101 kJ/754 kCal |
Tuky | 83 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 57 g |
Sacharidy | 0.8 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0.5 g |
Sůl | 0 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Mléko |