
Efko
Efko White sterilized cabbage bag
500 gDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Nekysané, sterilované, jemně krouhané zelí ve sladkokyselém kořeněném nálevu se sladidlem. Připravené k servírování.
Hmotnost pevného podílu 400 g. Celková hmotnost obsahu 500 g.
Použití
Připraveno k servírování, ideální jako příloha.
Tip – připravte si s námi bílé zelí se slaninou.
Zelí vložíme do hrnce včetně nálevu, přidáme lžíci kmínu a vodu, tak aby bylo zelí zakryté. Osolíme a dáme vařit. Na pánvi rozehřejeme tuk, přisypeme na kostičky nakrájenou slaninu (cca 120 g na kg zelí), cibuli a osmahneme. Zaprášíme moukou, promícháme a přidáme k téměř měkkému zelí a ještě chvilku vaříme. Nakonec přidáme podle chuti cukr a ocet.
Přejeme dobrou chuť.
O výrobci
Jak už název napovídá, je výrobní závod efko v Rakousku nedaleko Lince spojen se zelinářskou oblastí Eferdingu, kde také roku 1941 vzniká. Zemědělci se sdružují a společně produkují, hlídají kvalitu a pečují o půdu i rozvoj regionu. Dnešní, do krajiny organicky vrostlý, moderní produkční závod je zásadním pěstitelem, výrobcem a zpracovatelem širokého sortimentu zeleniny a ovoce, často v BIO kvalitě a vždy v nejvyšší jakosti. Inovativní přístup, nejmodernější šetrné technologie a ohled na životní prostředí dělají z efko nejvýznamnějšího hráče na Rakouském trhu.
Skladování
Chraňte před přímým slunečním světlem. Skladujte při 0–30 °C. Po otevření uchovávejte při 4–8 °C a spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
efko Frischfrucht und Delikatessen GmbH
Hinzenbach 38
A-4070 Eferding
ÖSTERREICH
Composition
Bílé zelí |
Voda |
Cukr |
Kvasný ocet |
Jedlá sůl s jódem |
Hořčičné semínko |
Kmín |
Aroma |
antioxidant |
E224 - Disiřičitan draselný |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 167 kJ/40 kCal |
Fats | 0.5 g |
including saturated fatty acids | 0.1 g |
Carbohydrates | 6.4 g |
including sugars | 6.2 g |
Protein | 1.2 g |
Salt | 1.3 g |
Fibre | g |
Allergens
Mustard |