Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Šťavnatá brokolice v BIO kvalitě s jemnou chutí.
Vážení zákazníci vezměte prosím na vědomí, že BIO položky jsou pěstovány bez chemického ošetření, a proto jsou náchylnější pro vznik povrchových a vzhledových vad na povrchu plodu. Tyto nevzhledné vady nemají vliv na chuť a kvalitu produktu. Jedná se pouze o vizuální problém, který je u BIO položek naprosto běžný a neměl by být důvodem k reklamaci. Děkujeme za pochopení.
Použití
Brokolici můžeme vařit v páře, dusit, smažit, zapékat, použít jako nádivku nebo zpracovat do polévek, omáček, zeleninových směsí, pomazánek, suflé, nákypů a salátů. Výborně se hodí jako lehká příloha k masu nebo do vegetariánské kuchyně.
Při vaření brokolice odstraníme zápach tím, že do vody kápneme trochu citrónové šťávy nebo mléka.
Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka! Brokolici můžete využít například v receptu na brokolicové placky nebo gratinovaný květák s brokolicí.
Skladování
Pro co největší zachování čerstvosti uložte brokolici do vzduchotěsného sáčku a umístěte ji do chladničky, nejlépe do šuplíku určeného pro zeleninu a ovoce.
Složení
Brokolice bio |