

Dr.Oetker
Dr.Oetker Gingerbread powder
0.54 kgDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Sypká směs na přípravu perníku
Použití
Balení obsahuje: 540 g směsi na přípravu těsta K tomu přidáte: 400 ml vody, 120 ml oleje (12 polévkových lžic) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 165°C 30-40 min. Horkovzdušná trouba: 155°C 30-40 min. Plynová trouba: střední stupeň 30-40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! 1. Obsah sáčku se směsí na přípravu těsta vysypeme do mísy a přidáme odměřenou vodu a olej. Na zlepšení chuti můžeme přidat 2-3 polévkové lžíce medu. Vše důkladně promícháme vařečkou nebo vyšleháme elektrickým ručním šlehačem dohladka. 2. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech 30 x 40 cm a dáme péct. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce.Pokud chceme mít jistotu, že je perník správně upečený, píchneme doprostřed těsta špejli. Pokud se na ni těsto nelepí, perník je hotový. 3. Po vychladnutí můžeme upečený perník potřít džemem, polít tmavou polevou Dr.Oetker a ozdobit podle vlastní fantazie ořechy, kokosem nebo zdobením Dr.Oetker.
O výrobci
Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Dr. Oetker je nejen všeobecně známou značkou, ale těší se také důvěře ze strany spotřebitelů. To je výsledek dlouhodobého poctivého vztahu mezi značkou a jejími spotřebiteli. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje různé přísady na pečení či zavařování, práškové pudingy a dezerty, sladká a slaná jídla včetně mražených pizz.
Skladování
Skladujte v suchu.
Výrobce
Dr.Oetker, spol. s r.o.
Americká 2335
272 01 Kladno
Česká republika
Composition
Pšeničná mouka |
Cukr |
Dextróza |
Kypřicí látky |
E450 - Difosforečnany |
E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný |
Perníkové koření |
Instantní karamel |
Lupinová mouka |
Sušené mléko |
Jedlá sůl |
Stabilizátor |
E466 - Karboxymethylcelulóza |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1192 kJ/284 kCal |
Fats | 12 g |
including saturated fatty acids | 1.3 g |
Carbohydrates | 39 g |
including sugars | 18 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0.64 g |
Fibre | g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Milk |
Lupin |
May contain traces of: |
Eggs |